Retur

Ca sa returnezi produsele pe care le-ai cumparat, te rugam sa urmezi pasii de mai jos, in care sa ne zici ce doresti sa facem cu comanda, adica: 

A) Schimb* masura sau model** - Gratuit, indiferent de valoarea comenzii 

1. Plaseaza o noua comanda pe site, cu noua masura pe care o doresti. In cazul in care nu mai este pe stoc, iti poti alege alt model. 
2. Completeaza formularul de retur din dreapta - vei primi automat pe mail o copie cu raspunsurile tale. In cazul in care nu ai primit-o, verifica folder-ul spam. Cand curierul va ajunge cu noua comanda de schimb, o va prelua pe cea veche, iar noi ne vom asigura ca transportul este gratuit. 

B) Ramburs*** contravaloare

1. Trimite coletul bine ambalat, la: MELODIA SHOES, Splaiul Unirii nr. 160C, Bucuresti, Cod Postal 40041, tel: 0771412176  
Completeaza formularul de retur din dreapta - vei primi automat pe mail o copie cu raspunsurile tale. In cazul in care nu ai primit-o, verifica folder-ul spam. 
Te rugam sa NU trimiti colete prin Posta Romana, Prioripost sau orice alt serviciu de ridicare din alte puncte decat adresa de mai sus. 
NU le preluam si nu ne asumam responsabilitatea pentru ele. Daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost cumparate (nu sunt purtate/murdare etc.) atunci iti vom returna contravaloarea in cel mult 14 zile calendaristice, in contul IBAN pe care l-ai completat in formularul de mai jos. 
Termenul in care poti face returul este de 14 zile calendaristice de la achizitie. 
*Schimbul de masura sau model este gratuit o singura data
 **In limita stocului disponibil pe site
***contravaloarea transportului de retur este in sarcina clientului

C) Anulare comenzi

Deoarece avem un sistem de livrare rapid (odata primita comanda intra in fluxul de livrare) comenzile se pot anula in maxim 1h la telefon 0771341830 sau prin chat-ul site-ului.  

In cazul in care ai facut o plata cu cardul pentru o comanda pe care ai anulat-o, banii iti vor fi restituiti in termen de 7 zile lucratoare.